• 1 Trainingsdag
  • Persoonlijke ondersteuning
Informatie aanvragen

Reserveren is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u een particulier? Bel ons dan gerust +31 40 251 1337.

InCompany

Vind je deze training interessant voor jouw medewerkers, klik dan op onderstaande button voor informatie

InCompany aanvragen

Functionerings- en Beoordelings- gesprekken

Stimuleer motivatie en ontwikkeling door de juiste dialoog aan te gaan

Beschrijving

Het inrichten van een goede voortgangs- en beoordelingscyclus is een essentiële succesfactor voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Door gedurende het jaar de dialoog aan te gaan met medewerkers en ze onderbouwd te beoordelen, stimuleer je motivatie, manage je verwachtingen en stuur je actief op resultaat. De training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken geeft je het gereedschap in handen om deze gesprekken op een doelgerichte en prettige manier aan te pakken. In interactieve sessies, workshops en simulaties ontdek je zelf dat een andere manier van voortgangsgesprekken voeren tot betere resultaten leidt. Je leert waar bepaald gedrag van mensen vandaan komt en hoe je de ander kunt beïnvloeden. Tot slot is er veel aandacht voor het geven van positieve feedback. Na afloop van de training voer jij succesvol effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken met tevreden en gemotiveerde medewerkers als resultaat.

Deze training is gebaseerd op het door Kenneth Smit Training gepatenteerde MoRe-Coaching®.

 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

  • Goed voorbereid en doelgericht, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren!
  • Tijdens deze gesprekken de ander positief kunnen beïnvloeden!
  • Meer inzicht krijgen in het gedrag en de motivaties van medewerkers!
  • Positieve feedback geven met het doel de prestaties van een medewerker te verbeteren!
  • Met jouw gesprekken een bijdrage leveren aan de motivatie en maximaal resultaat van medewerkers!

Deze interactieve eendaagse training levert jou veel inzichten en praktische tools op om succesvoller te beoordelen en betere functioneringsgesprekken te voeren. Een training, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Gespreksstructuren
    Hoe zorg je voor een goede en doelgerichte opbouw van een gesprek?
  • Impact en beleving
    Hoe ervaart de medewerker een gesprek en op welke manier kan je hierop anticiperen?
  • Motivatietheorie
    Waardoor raken medewerkers gemotiveerd of gedemotiveerd?
  • Verschil tussen Management ByExceptions (MBE) en Management By Objectives (MBO)
    Wat pas je toe en waarom?
  • Voorbereiding, uitvoering en nazorg
    Hoe belangrijk is het om consistent en goed voorbereid te zijn?
  • Motiverend en resultaatgericht leidinggeven, inclusief hun samenhang
    Op welke manier haal jij het beste uit je mensen?
  • Valkuilen bij het beoordelen
    Hoe voorkom je onduidelijkheid of verschillende verwachtingen?
  • Veel gemaakte fouten en hoe deze te voorkomen
    Welke missers wil je zeker niet maken?

 

Persoonlijke ondersteuning

Na afsluiting van de training is de trainer beschikbaar voor online persoonlijke ondersteuning. Bijvoorbeeld om nog kort via telefoon of e-mail praktijksituaties te bespreken. Wel zo fijn!

Tijdsduur

Deze training bestaat uit 1 trainingsdag.

Deelnemers

In deze training is ruimte voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 

0
0
In uw winkelmand
Winkelmand is leegTerug naar site

Beschikbare data

StartdatumPlaatsDagenPlek vrijPrijs
07-03-2024Ellecom07-03-2024 / 08-03-2024 / 24-04-2024 / 25-04-2024€ 3.360 ,-
12-03-2024Utrecht12-03-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
13-03-2024Capelle aan den ijssel13-03-2024Beschikbaar€ 840 ,-Inschrijven
15-03-2024Woerden15-03-2024 / 12-04-2024 / 16-05-2024 / 07-06-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
25-03-2024De moer25-03-2024 / 26-03-2024 / 22-05-2024 / 23-05-2024 / 01-10-2024 / 02-10-2024 / 04-12-2024 / 05-12-2024€ 7.400 ,-
02-04-2024Amsterdam02-04-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
03-04-2024Zwolle03-04-2024 / 04-04-2024 / 22-05-2024 / 23-05-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
03-04-2024Heerenveen03-04-2024 / 04-04-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
09-04-2024Zwolle09-04-2024 / 10-04-2024 / 28-05-2024 / 29-05-2024€ 3.360 ,-
09-04-2024Heerenveen09-04-2024 / 14-05-2024 / 11-06-2024 / 09-07-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
09-04-2024Apeldoorn09-04-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
10-04-2024 10-04-2024 / 17-04-2024Beschikbaar€ 600 ,-Inschrijven
15-04-2024Nieuwegein15-04-2024 / 16-04-2024 / 24-06-2024 / 25-06-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
16-04-2024Maarsbergen16-04-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
16-04-2024Heerenveen16-04-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
18-04-2024De moer18-04-2024 / 19-04-2024 / 19-06-2024 / 20-06-2024 / 07-10-2024 / 08-10-2024 / 28-11-2024 / 29-11-2024€ 7.400 ,-
23-04-2024Nieuwegein23-04-2024 / 24-04-2024 / 02-07-2024 / 03-07-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
25-04-2024Nijkerk25-04-2024 / 26-04-2024 / 04-06-2024 / 05-06-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
06-05-2024Tilburg06-05-2024 / 07-05-2024 / 02-07-2024 / 03-07-2024€ 3.360 ,-
13-05-2024Zaltbommel13-05-2024 / 14-05-2024 / 27-06-2024 / 28-06-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
21-05-2024Nieuwegein21-05-2024 / 22-05-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
30-05-2024Amsterdam30-05-2024 / 31-05-2024 / 29-08-2024 / 30-08-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
30-05-2024Harderwijk30-05-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
06-06-2024Woerden06-06-2024 / 05-07-2024 / 02-09-2024 / 30-09-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
12-06-2024Utrecht12-06-2024Beschikbaar€ 840 ,-Inschrijven
12-06-2024Tilburg12-06-2024 / 13-06-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
19-06-2024Bilthoven19-06-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
19-06-2024Maarsbergen19-06-2024 / 03-07-2024Beschikbaar€ 1.510 ,-Inschrijven
27-06-2024Tilburg27-06-2024 / 28-06-2024 / 26-09-2024 / 27-09-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
08-07-2024Tilburg08-07-2024 / 09-07-2024 / 18-09-2024 / 19-09-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
03-09-2024Apeldoorn03-09-2024 / 17-09-2024 / 01-10-2024 / 15-10-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
03-09-2024Heerenveen03-09-2024 / 01-10-2024 / 05-11-2024 / 03-12-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
05-09-2024Amsterdam05-09-2024 / 06-09-2024 / 21-11-2024 / 22-11-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
05-09-2024Vught05-09-2024 / 06-09-2024 / 24-10-2024 / 25-10-2024 / 12-12-2024 / 13-12-2024 / 20-03-2025 / 21-03-2025 / 22-05-2025 / 23-05-2025Beschikbaar€ 10.580 ,-Inschrijven
10-09-2024Heerenveen10-09-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
10-09-2024Zwolle10-09-2024 / 11-09-2024 / 05-11-2024Beschikbaar€ 2.265 ,-Inschrijven
12-09-2024Tilburg12-09-2024 / 13-09-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
12-09-2024Zaltbommel12-09-2024 / 13-09-2024 / 07-11-2024 / 08-11-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
12-09-2024Zaltbommel12-09-2024 / 13-09-2024 / 07-11-2024 / 08-11-2024 / 16-12-2024 / 17-12-2024 / 13-02-2025 / 14-02-2025Beschikbaar€ 7.400 ,-Inschrijven
24-09-2024Tilburg24-09-2024 / 25-09-2024 / 21-11-2024 / 22-11-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
25-09-2024Utrecht25-09-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
26-09-2024Zaltbommel26-09-2024 / 27-09-2024 / 21-11-2024 / 22-11-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
26-09-2024 26-09-2024 / 03-10-2024Beschikbaar€ 600 ,-Inschrijven
01-10-2024Nieuwegein01-10-2024 / 02-10-2024 / 10-12-2024 / 11-12-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
01-10-2024Tilburg01-10-2024 / 02-10-2024 / 02-12-2024 / 03-12-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
01-10-2024Nijkerk01-10-2024 / 15-10-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
08-10-2024Zwolle08-10-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
08-10-2024Heerenveen08-10-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
09-10-2024Nieuwegein09-10-2024 / 10-10-2024 / 12-11-2024Beschikbaar€ 2.520 ,-Inschrijven
11-10-2024Woerden11-10-2024 / 08-11-2024 / 29-11-2024 / 13-12-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
14-10-2024Nieuwegein14-10-2024 / 15-10-2024 / 16-12-2024 / 17-12-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
15-10-2024Maarsbergen15-10-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
17-10-2024Utrecht17-10-2024Beschikbaar€ 840 ,-Inschrijven
22-10-2024Ellecom22-10-2024 / 19-11-2024 / 17-12-2024 / 21-01-2025Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
04-11-2024Den haag04-11-2024 / 05-11-2024 / 12-12-2024 / 13-12-2024Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
05-11-2024Capelle aan den ijssel05-11-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
12-11-2024Zwolle12-11-2024 / 13-11-2024 / 17-12-2024 / 18-12-2024Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
19-11-2024Nieuwegein19-11-2024 / 20-11-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
19-11-2024Maarsbergen19-11-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
20-11-2024Bilthoven20-11-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
02-12-2024Tilburg02-12-2024 / 13-01-2025 / 17-02-2025 / 24-03-2025Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
02-12-2024Zwolle02-12-2024 / 03-12-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven
02-12-2024Utrecht02-12-2024Beschikbaar€ 755 ,-Inschrijven
03-12-2024Zwolle03-12-2024 / 04-12-2024 / 14-01-2025 / 15-01-2025Beschikbaar€ 3.700 ,-Inschrijven
03-12-2024Nijkerk03-12-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
09-12-2024Tilburg09-12-2024 / 10-12-2024 / 10-02-2025 / 11-02-2025Beschikbaar€ 3.360 ,-Inschrijven
10-12-2024Zwolle10-12-2024Beschikbaar€ 925 ,-Inschrijven
11-12-2024Tilburg11-12-2024 / 12-12-2024Beschikbaar€ 1.680 ,-Inschrijven

Informatie aanvragen

InCompany aanvragen

Denken in kracht en kansen!
Juist nu helpt u dat in deze tijd om dit te buigen in een prachtkans!

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.